Start Menu pentru Windows 8 cu StartIsBack

Daca va numarati printre utilizatorii Windows 8 care nu sunt mari fani ai Start Screen-ului, si doriti sa puteti folosi clasicul Start Menu in noul sistem de operare, din fericire pentru dvs. sunt destule aplicatii third-party care va permit acest lucru, printre care si Start8 sau Classic Shell. StartIsBack este de asemenea o astfel de aplicatie, care aduce inapoi in Windows 8 meniul de Start din Windows 7, la pachet cu o serie de feature-uri si optiuni de customizare pentru acesta.

start-menu-windows8

Cum functioneaza StartIsBack?

Dupa instalare, utilizatorii pot alege stilul vizual al meniului de Start, inclusiv nivelul de transparenta al acestuia si Start Orb-ul (poate fi selectat un buton de Start din cele incluse in aplicatie, sau pot fi adaugate butoane custom).

Start-is-Back-settings

In plus, aplicatia le ofera userilor si optiuni cum ar fi afisarea Desktop-ului imediat dupa logare, posibilitatea de a schimba comportamentul pentru tasta Windows, dezactivarea hot-corners etc. (aproape orice feature nou al Windows 8 poate fi reconfigurat cu StartIsBack).

Start-is-Back-options

Download StartIsBack for Windows 8.

StartIsBack este disponibil utilizatorilor in versiune trial (30 zile), aceasta putand fi upgradata la versiunea full pentru doar 3$ (licenta pentru 2 calculatoare), sau 5$ (licenta pentru 5 calculatoare).

STEALTH SETTINGS – Start Menu for Windows 8 with StartIsBack

Start Menu pentru Windows 8 cu StartIsBack

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment