Yahoo! Online Search se vinde pe 20 miliarde $$

Suntem in ajunul Sarbatorilor de Iarna, iar Microsoft revine la . Dupa ce au respins oferta de 44.6 miliarde dolari venita din partea Microsoft la inceputul acestui an, Yahoo! este la un pas de a ceda Yahoo! Online Search pentru 20 miliarde dolari, odata cu o buna parte din board-ul companiei.

Se pare ca Microsoft inca mai face eforturi disperate sa prinda din urma gigantul Google, care la momentul actual detine suprematia internetului. Miscarea celor de la Microsoft era foarte previzibila, tinand cont ca in urma cu putine zile, expertul parteneriatelor esuate, Jerry Yang si-a dat demisia din functia de director executiv (CEO) al Yahoo! Inc.

Maretele proiecte ale Yahoo! au picat pe . Nu cred ca o sa mai dureze foarte mult pana cand Yahoo! o sa pice de tot in bratele primului print care va da banutii actionarilor. Ce-i drept, mult mai putini decat la inceputul anului. Actiunilie Yahoo! au scazut dramatic in acest an si nu cred ca ar mai da nici macar Microsoft 44.6 miliarde dolari.

Nicio problema. Chiar daca MS ar cumpara Yahoo! in totalitate, le-ar trebui multi ani ca sa ajunga la nivelul Google. Never.

Intregul articol il puteti citi pe business.timesonline.co.uk.

Yahoo! Online Search se vinde pe 20 miliarde $$

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment