Cum putem dezactiva butonul User Profile din Google Chrome

Una dintre noutatile introduse recent de Google in Chrome este si butonul User Profile, prin intermediul caruia utilizatorii acestui bowser pot schimba rapid intre doua sau mai multe profile Google, fara a trebui sa dea log out si sign in de fiecare data.

cherome-user-profile-button

Insa, daca sunteti singurul utilizator al computerului si nu folositi mai mult de un profil Google, afisarea butonului de profil in browser-ul Chrome este cel mai probabil irelevanta. In cazul in care nu sunteti atasat in mod particular de noul buton User Profile din Google Chrome si ati prefera mai degraba sa il ascundeti/dezactivati, puteti face acest lucru urmand instructiunile de mai jos.

Cum putem ascunde butonul de profil din browser-ul Google Chrome?

  • deschideti browser-ul Chrome si tastati chrome://flags in bara de adrese
  • in lista de setari afisate, identificati optiunea Enable new profile management system si selectati Disable din meniul drop-down afisat sub aceasta (pentru a localiza mai rapid aceasta optiune, folositi link-ul direct chrome://flags/#enable-new-profile-management)
disable-user-profile-button-chrome
  • apoi dati click pe butonul Relaunch Now (afisat in partea de jos) pentru ca modificarea facuta sa aiba efect
relaunch-chrome

Si gata. Dupa ce veti face aceasta modificare, butonul User Profile nu va mai fi afisat in browser-ul Google Chrome. Ulterior veti putea reactiva butonul respectiv urmand din nou pasii descrisi mai sus.

STEALTH SETTINGS – How to disable User Profile button in Google Chrome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Total
0
Shares
Previous Article

Cum putem schimba adresa DNS in OS X

Next Article

Cum putem activa user-ul root in OS X

Users searching for:

chorme://zastave, Como desativar o Cromo, chrome://drapeaux, Google Chrome ステルス, グーグルクローム ステルス, chrome settings, προφιλ χρηστη δεν βρεθηκε βιστα -, отключить использование профиль google chrome,
Total
0
Share