Cum putem face screenshot-uri la Lockscreen si Logon Screen in Windows 8

Nici in Windows 8 Microsoft nu le da posibilitatea utilizatorilor de a face screenshot-uri la Lockscreen sau la ecranul de logare (Logon Screen), acestia trebuind sa foloseasca pentru acest lucru aplicatii third-party. O astfel de aplicatie, cu ajutorul careia putem nu doar sa facem screenshot-uri, ci sa deschidem si Registry Editor, Command Prompt, Task Manager sau Run direct din Lock Screen sau Login Screen, este Ease Of Access Replacer.

Ease of Access Replacer este un tool gratuit care inlocuieste butonul Ease of Access, prin intermediul caruia utilizatorii pot accesa, in mod default, diverse utilitati in Windows, cum ar fi Narrator, Magnifier, On-screen keyboard, Sticky Keys, Filter Keys si High Contrast. Ease of Acces Replacer inlocuieste aceste utilitati, pe care majoritatea utilizatorilor Windows nu le folosesc, cu unele cu cautare mai mare: LogonScreen Screenshot Tool, LockScreen Screenshot Tool, Command Prompt, Powershell, Registry Editor, Run Dialog si Task Manager.

Ease-of-Access-Button-Replacer

Cum se foloseste Ease of Access Replacer?

  • downloadati arhiva de mai jos, extrageti continutul acesteia, apoi rulati fisierul EOAR.exe cu privilegii de administrator (click-dreapta > Run as administrator).
  • dati click pe Install pentru a inlocui butonul Ease of Access cu EOAR (inainte de a face inlocuirea, tool-ul creeaza un restore point, pentru ca sistemul sa poata fi restaurat in caz de erori)

EOAR

  • apoi dati logoff sau restartati computerul pentru ca modificarea sa aiba loc

Si gata. De acum incolo, ori de cate ori doriti sa faceti screenshot la LockScreen sau Logon Screen, sau deschideti Task Manager-ul sau Run fara a va loga cu user-ul dvs, dati click pe butonul Ease of Access din Logon Screen.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows 7 si Windows 8. Screenshot-urile facute cu EOAR sunt salvate in C:\Screenshots

Credit @windowsclub.com

STEALTH SETTINGS – How to take screenshots of Lockscreen and Logon Screen in Windows 8

Cum putem face screenshot-uri la Lockscreen si Logon Screen in Windows 8

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment