Descarca si instaleaza update-urile pentru Windows cu Portable Update

Majoritatea utilizatorilor Windows obisnuiesc sa-si updateze automat sistemele de operare prin intermediul Windows Update. Insa pentru a putea face acest lucru, computerele trebuie sa fie conectate la Internet. De asemenea, sunt si utilizatori care doresc sa scurteze timpul de descarcare si instalare a update-urilor pentru Windows, mai ales daca este vorba de o reinstalare de sistem.

Portable Update este o aplicatie gratuita care le permite utilizatorilor sa caute, sa descarce si sa instaleze update-urile pentru Windows si, in plus, poate identifica update-urile lipsa (care nu au fost instalate in sistem), astfel inca doar acestea sa fie selectate pentru instalare (de ajutor in cazul in care update-urile dau eroare cand se incearca instalarea lor cu Windows Update).

La o prima lansare a programului, acesta va descarca cateva fisiere de la Microsoft, necesare pentru functionare, apoi va fi afisata interfata Portable Update. In functie de tab-urile disponibile, informatiile sunt urmatoarele:

download-tools

  • History – afiseaza istoria update-urilor, atat a celor instalate cat si a celor carea au dat eroare
  • Search – scaneaza serverul Microsoft pentru a identifica update-urile care nu au fost inca instalate pe computer
  • Download – permite descarcarea update-urilor care lipsesc (si nu numai) din sistem
  • Install – permite instalare update-urilor descarcate de program
  • Services – afiseaza serviciile de update folosite de program
  • Settings – listeaza informatii despre update-uri cum ar fi versiunea API a acestora, versiunea si arhitectura sistemului de operare etc.
  • Log – afiseaza toate activitatile si operatiile efectuate de program

portable-update

Update-urile care lipsesc din sistem sunt selectate automat pentru descarcare si instalare, insa utilizatorii pot alege sa selecteze si alte update-uri (mai ales daca doresc sa descarce update-urile pentru a le instala pe un alt computer, fara conexiune la internet). Update-urile descarcate sunt stocate in directorul pentru Cache din folderul programului (acestea pot fi instalate direct din directorul de Cache, sau pot fi mutate impreuna cu programul pe alt sistem).

Descarca Portable Update.

Nota: Aplicatia nu necesita instalare si este compatibila cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8.

STEALTH SETTINGS – Download and Install Windows updates with Portable Update

Descarca si instaleaza update-urile pentru Windows cu Portable Update

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment