Download & Install macOS Sierra 10.12.4 Update

Apple a publicat in urma cu putin timp un update consistent pentru MacBook, MacBook Pro, MacBook Air si iMac. Toate modelele care suporta macOS Sierra.

macOS Sierra 10.12.4 Update 

Update-ul vine cu imbunatatiri ale performantei, rezolvari de compatibilitati si sporirea securitatii, pe care Apple pune un accent foarte mare.

Noutati macOS Sierra 10.12.4

– Night Shift este prezent acum si pe MacBook, MacBook Pro, MacBook Air si iMac. Introdus inca de la iOS 9.3 pe iPhone si iPad, functia care permite schimbarea temperaturii vibratiei luminoase, este acum diponibila si pe Mac.

Optiunea este disponibila in System Preferences > Displays > Night Shift

Siri este capabil acum sa spuna scorurile la cricket, ora la care se disputa partidele, statistici si nume ale jucatorilor, precum si International Cricket Council. Deloc interesant pentru utilizatorii din Romania. Oricum, se pare ca Apple desi are vanzari destul de mari in Romania, unde sunt multi fani Apple, acest lucru nu conteaza aproape deloc pentru companie. In fine..

– Rezolvarea unor erori si probleme la deschiderea fisierelor .PDF in aplicatia Preview.

– Adaugă suport pentru mai multe formate RAW ale aparatelor de fotografiat digitale.

macOS Sierra 10.12.4  poate fi descarcat si instalat prin intermediul App Store.

Download & Install macOS Sierra 10.12.4 Update

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment