Download & Install macOS Sierra Update – macOS Sierra 10.12.6

macOS Sierra 10.12.6 pentru Mac, iMac si MacBook a fost lansat in urma cu putin timp. Ca si in cazul iOS 10.3.3, noua versiune a Sierra nu aduce schimbari vizibile, ci doar rezolvarea unor probleme de securitate si de stabilitate, despre care Apple nu ofera foarte multe detalii. In acest sens, politica Apple este foarte clara. Nu dezvaluie vulnerabilitatile descoperite in sistemele proprii, pentru a nu putea fi exploatate de rauvoitori.

Ce stim concret despre acest update, este ca vine “la pachet” cu un update pentru iTunes. Aplicatia de sincornizare, media si management a Apple a ajuns la versiunea 12.6.2, iar update-ul pentru iTunes este disponibil atat pe macOS cat si pe Windows.

Download & Install macOS Sierra 10.12.6

In mod normal, in 24-48 de ore de la lansarea update-ului, toti utilizatorii sunt notificati via Notification Center despre posibilitatea de download si instalare. Daca nu va apare aceasta notificare, mergeti in App Store > Updates.

Apple pregateste in toamna acestui an lansarea viitorului sistem de operare major pentru Mac, macOS High Sierra.

Download & Install macOS Sierra Update – macOS Sierra 10.12.6

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

2 Comments

 • Ca si vulpea cu strugurii….

  Exista vreo posiibilitate de testare a SO Mac pe masinile non Apple?
  As vrea sa vad si eu cu ce se “mananca” acest OS
  Pe internet care mai de care ofereau indicatii, dar nu ma incred.
  Intreb mai bine, pe cine stiu ca il utilizeaza.
  Multumesc!

  • Salut,

   Ca sa-ti faci o idee despre ce inseamna macOS (ex. OS X), cel mai bine este sa instalezi VirtualBox si prin el, macOS Sierra, El Capitan..sau care versiune vrei.
   Daca vrei sa faci schimbarea de la Windows PC la Mac, nu pot decat sa-ti spun ca merita si creeaza dependenta :)

Leave a Comment