Editeaza imagini direct in Cloud cu Skydrive pentru Windows 8.1

Pe langa butonul de Start, optiunea de bootare direct in Desktop, Bing integrat in Search-ul local, PC Settings imbunatatit (care include majoritatea setarilor din Control Panel-ul clasic) si posibilitatea de a seta imaginea de fundal de pe Desktop ca background pentru Start Screen, integrarea SkyDrive in Windows 8.1 Preview este unul dintre cele mai importante feature-uri ale update-ului. In Windows 8.1, utilizatorii pot sincroniza fisierele cu cloud-ul direct din SkyDrive app, si in plus premite accesarea offline a fisierelor stocate in contul de SkyDrive.

skydrive-windows8.1

Un alt feature al SkyDrive pentru Windows 8.1 despre care nu s-a prea vorbit (deocamdata) este si posibilitatea de a edita imaginile stocate pe conturile personale direct in Cloud. Desi functia de editare a imaginilor din SkyDrive este destul de limitata, aceasta dispune totusi de o serie de optiuni basice in care sunt incluse si cele de Auto Fix, Crop si Resize, setarea contrastului, a luminozitatii si a intensitatii culorii si cateva efecte speciale.

editing-options

Pentru a accesa optiunea de editare a imaginilor din SkyDrive, dati click-dreapta pe una dintre imagini si selectati Edit in meniul afisat in partea de jos a ecranului (coltul dreapta-jos). Interfata este foarte simpla, cu toate optiunile de editare disponibile in acelasi ecran.

Iar dupa ce terminat de editat imaginea in SkyDrive, aveti optiunea de a salva online imaginea editata, fie ca o copie la cea originala, fie updatand imaginea originala.

STEALTH SETTINGS – Edit images directly in Cloud with SkyDrive for Windows 8.1

Editeaza imagini direct in Cloud cu Skydrive pentru Windows 8.1

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment