Gmail, Docs si Google Drive pentru iOS au fost actualizate

Google a actualizat colectia de aplicatii pentru dispozitive Apple, profitand la maxim de noile functii introduse odata cu lansarea versiunii iOS 8. Unul dintre beneficiari, serviciul de mesagerie Gmail, a capatat trei functii noi, gandite pentru gestionarea eficienta a mesajelor email. Prima modificare, realizata dupa exemplul aplicatiilor native de iOS 8, ne permite sa raspundem sau sa arhivam mesaje email interactionand in mod direct cu mesajul de notificare, fara a mai pierde timp navigand catre aplicatie pentru a lua actiune. Functia este deosebit de folositoare in cazurile in care cunoastem deja subiectul mesajului si stim ca nu avem nevoie sa deschidem mesajul pentru a-l citi.

gmail-ios-update

Cea de-a doua functie vizeaza gestionarea si trimiterea atasamentelor. Acum se poate trimite aproape orice fisier ca atasament la mesaje email folosind suportul pentru distribuirea de fisiere din iOS 8, chiar si fara a deschide Gmail. Pentru ca aceasta functie sa fie disponibila este necesara doar activarea Gmail in lista de activitati. A treia modificare se refera la gestionarea fisierelor primite ca atasament, acestea putand fi deschise in Gmail folosind aplicatia de iOS asociata, oferind intreaga experienta vizuala si acces la functiile aplicatiei respective.

gmail-ios

Alaturi de Gmail, ajuns la versiunea 4.0, au mai fost actualizate si versiunile pentru iOS ale aplicatiilor Docs, Sheets si Google Drive, acestea primind doar functii minore precum si alte bug fix-uri.

Gmail, Docs si Google Drive pentru iOS au fost actualizate

About the author

crys

Leave a Comment