Activeaza Windows 10 cu serialul (Product Key) de la Windows 7, 8 sau Windows 8.1

Inca de la lansarea oficiala a Windows 10, care a venit ca upgrade “gratuit” al Windows 7, Windows 8 si Windows 8.1, s-au creat multe confuzii legate de activarea produsului. Windows Genuine. Microsoft nu a oferit explicatii exacte nici despre cum se poate instala “curat” noul Windows 10 (Clean install Windows 10) si nici despre procesul de activare al Windows 10, pentru cei care aveau cumparata o licenta de Windows 7, Windows 8 sau de Windows 8.1.

Zilele trecute Microsoft a lansat cel mai mare update de pana acum pentru Windows 10. Update care schimba cateva feature-uri importante si functionalitati ale sistemului de operare. Printre modificarile / noutatile celui mai recent update, se numara si procesul de activare. In urma update-ului avem posibilitatea de schimbare a serialului pentru Windows 10 sau sa introducem un serial de Windows 7, 8, 8.1. Aceasta noua optiune ne ajuta foarte mult atunci cand instalam  un Windows 10 curat.

change-product-key-windows-10

Schimabrea serialului pentru Windows 10 se poate face din Settings > Upgrade & Security > Activation > Change product key.
Pentru activarea Windows 10 puteti folosi orice serial pe care l-ati primit la cumpararea sistemului Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1.

Activeaza Windows 10 cu serialul (Product Key) de la Windows 7, 8 sau Windows 8.1

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment