Descarca Gratuit si Instaleaza Noul Windows 10. Upgrade Permanent !

In urma cu doar cateva zile Microsoft a notificat (via systray) majoritate utilizatorilor de Windows 7 si Windows 8 / 8.1, ca isi pot rezerva gratuit o copie originala pentru download si instalare,  a viitorului sistem de operare Windows 10.

Este oarecum putin de mirat faptul ca Microsoft decide sa ofere upgrade gratuit de Windows 10 unui numar limitat de utilizatori. Specificand desigur si faptul ca upgrade-ul nu este unul trial. Este un upgrade permanent.

Get Windows 10 for free

 

*Yes, free. This limited time upgrade offer is for a full version of Windows 10, not a trial. 3 GB download required; internet service fees may apply.

Pentru a beneficia de acest upgrade, cei care au primit notificarea din partea Microsoft vor trebui sa se inregistreze cu adresa de mail pentru a fi anuntati cand pot descarca si instala noul Windows 10.

Statusul upgrade-ului de Windows poate fi verificat din systray > click-dreapta pe iconita Windows 10 si “Check your upgrade status“.

Windows 10 Upgrade Reserved

 

Dupa spusele Microsoft acest upgrade este gratuit…insa nu se stie ce se va intampla cu cei care si-au rezervat upgrade-ul, dar sistemul pe care il au instalat foloseste cu o licenta piratata. Este posibil ca Microsoft s treaca cu vederea acest lucru.

 

Descarca Gratuit si Instaleaza Noul Windows 10. Upgrade Permanent !

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

1 Comment

Leave a Comment