Eroare Your Windows 8.1 install couldn’t be completed la upgrade-ul catre Windows 8.1 via Windows Store

Majoritatea utilizatorilor Windows 8 au facut deja upgrade-ul la Windows 8.1 dupa ce Microsoft a lansat cel mai nou sistem de operare Windows in urma cu mai bine de 10 zile (mai exact pe 17 octombrie). Insa o parte din utilizatorii care au dorit sa upgradeze la Windows 8.1 prin intermediul Windows Store au fost intampinati de un mesaj de eroare ciudat, care ii avertiza ca instalarea noului sistem nu poate fi completata.

Windows_8_1_Install_Cant_Complete

Cum Microsoft nu ofera informatii despre ce anume ar putea cauza aceasta eroare cand se incearca upgradarea de la Windows 8 la Windows 8.1 (iar restartarea sistemului nu ajuta cu nimic), foarte multi utilizatori au renuntat la upgrade-ul prin Windows Store in favoarea unei instalari clean a Windows 8.1, sau chiar au reinstalat Windows 8 pentru a incerca apoi din nou instalarea Windows 8.1 via Store.

Din fericire, daca si dvs intampinati aceeasi eroare cand incercati sa faceti upgrade-ul la Windows 8.1, solutia este una destul de simpla: Windows 8.1 downloader necesita intai instalarea anumitor update-uri de sistem, iar daca utilizatorii Windows 8 nu au instalat respectivele update-uri (sau update-urile de sistem in general) este afisat mesajul de eroare pomenit mai sus.

Pentru a rezolva problema deschideti Windows Update si verificati daca aveti update-uri noi disponibile si asigurati-va ca ati instalat toate update-urile necesare pentru sistem (puteti sari peste update-uri optionale cum ar fi cele pentru Windows Live sau Silverlight). De asemenea, verificati daca aveti update-uri ascunse dand click pe link-ul Restore hidden updates afisat in sidebar-ul din stanga.

Dupa ce veti instala update-urile lipsa din sistem, intoarceti-va in Windows Store si incercati din nou sa upgradati la Windows 8.1. Veti observa ca mesajul de eroare nu va mai fi afisat iar instalarea noului sistem va decurge fara probleme.

upgrade-to-windows-8.1

Succes!

STEALTH SETTINGS – Your Windows 8.1 install couldn’t be completed when upgrading to Windows 8.1 via Windows Store

Eroare Your Windows 8.1 install couldn’t be completed la upgrade-ul catre Windows 8.1 via Windows Store

About the author

stealth

Leave a Comment