Locate & Extract OS X Screen Saver Pictures – National Geographic, Aerial, Cosmos & Nature Patterns

Cei de la Apple s-au inspirat din natura nu doar cand au ales numele sistemelor de operare OS X (Leopard, Mavericks, Yosemite, El Capitan, etc) ci si la majoritatea imaginilor de fundal pentru Desktop (wallpapers Desktop Pictures)  sau a imaginilor default din Screen Saver.
Aruncand putin o privire in setarile de personalizare Desktop & Screen Saver (via System Preferences), la tabul “Desktop” gasim imagini din spatiul cosmic, imagini cu animale din diverse habitate, flori rare si imagini din Parcuri Nationale variate. De la intinderi de gheata pana la oceane si munti.

OS X El Capitan Desktop Wallpapers

OS X Wallpapers

Pe cea mai recenta versiune de OS X, El Capitan, Apple a mentinut si o parte din imaginile de Desktop (Desktop Pictures) ale versiunilor precedente. Gasim wallpapers din Mavericks, Yosemite si Mountain Lion.

In tab-ul “Screen Saver” gasim patru seturi default de imagini pentru screen saver, din sursele: National Geographic, Aerial, Cosmos si Nature Patterns.

Screen Saver Sources

Fiecare sursa contine propriul set de imagini (la calitate HD), ce pot fi setate ca screen saver. Cei care doresc sa extraga imaginile din sursele de screen saver, vor trebui sa navigheze cu ajutorul Finder > Go > Go to Folder … (⇧⌘G) in folder-ul in care sunt localizate folderele cu imagini ale celor patru surse. National Geographic, Aerial, Cosmos si Nature Patterns.

/Library/Screen Savers/Default Collections/

Screen Shot 2016-04-25 at 08.38.28

Aici gasim cele patru foldere de la screensaver, care contin seturile de imagini. Puteti sa le copiati si sa le salvati unde doriti, sau le puteti seta de aici ca Desktop Pictures. Wallpapers.

NatGeo Wallpapers

OS X ScreenSaver Wallpapers – National Geographic, Aerial, Cosmos & Nature Patterns

Locate & Extract OS X Screen Saver Pictures – National Geographic, Aerial, Cosmos & Nature Patterns

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment