Rezolvare Mouse / Cursor Refresh in Windows 10

Asa cum anticipam, Windows 10 nu este inca pregatit sa fie un sistem de operare folosit pentru cineva care lucreaza real pe un calculator. Windows 10 are inca multe bug-uri si erori ce vor trebui rezolvate. In plus, momentan nu sunt toate driverele componentelor hardware compatibile cu noul sistem de operare.

O problema ciudata. pe care nu am mai intalnit-o la versiunile de Windows anterioare, este un fel de refresh al mouse-ului sau al cursorului mai exact. La perioade de cateva secunde, pe cursor apare rotita specifica refresh-ului.
Este o problema destul de suparatoare, pentru ca impiedica utilizatorul sa lucreze la calculator. Nu se poate tasta nici macar o adresa web in browser, iar in timpul vizionarii unui film, in video player va sta mereu activa bara de comenzi, care apare in mod normal atunci cand miscam mouse-ul. Cu alte cuvinte, acesta “se misca” singur.

Rezolvare mouse refresh / auto-refresh in Windows 10.

Problema este din cauza incompatibilitatii driverului de touchpad si / sau direverul mouse-ului cu sistemul de operare Windows 10. Aceatsa problema apare in special la cei care au instalat Windows 10, iar apoi si-au instalat singuri driverele de la un sistem de operare anterior. Rezolvarea este sa mergeti in “Device Manager” si sa dezinstalati driverul de touchpad si / sau mouse, apoi sa dati un restart la calculator sau sa deconectati si sa conectati la loc mouse-ul dupa dezinstalarea driverului. Problema refresh-ului la mouse o sa dispara cu siguranta :)

Rezolvare Mouse / Cursor Refresh in Windows 10

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment