Licente foarte ieftine la Windows 10 Professional (Preturi sub 5 Eur)

Spuneam intr-un articol recent, ca sunt sanse foarte mari ca in viitorii ani, Microsoft sa prefere abonamentele lunare sau anuale pentru licentele sistemelor de operare Windows. Sistemul de operare sa poata fi achizitionat pe modelul abonamentului de la Office 365.

Nu stiu cum si de ce, dar este cert ca zilele acestea, cativa retaileri de licente Windows, au scazut preturile enorm de mult. Aproape ca licentele sunt date gratis. O licenta electronica de Microsoft Windows 10 PRO, Retail, 32/64 bit, All Languages, ajunge pana la 22,61 Lei. Adica mai putin de  5 Euro pentru o licenta electronica de Windows 10 Pro.

Am fost putin sceptic, dar am zis ca la pretul asta atat de scazut, se merita sa fac un experiment si sa cumpar o licenta de Windows 10 Pro. Totul functioneaza normal, codul serial de licenta este trimis pe adresa de e-mail in cateva minute sau ore, insotit de factura fiscala. In acelasi mesaj o sa primiti si tutoriale de download Windows 10 Pro si instructiunile de activare a licentei. Se recomanda ca activarea sa se faca pe o copie “curata” de Windows 10 Pro.

In acelasi timp, in magaznul oficial al Microsoft, licenta pentru Windows 10 Pro este 1.199 lei.

Este de mentionat ca preturile scazute sunt numai la varianta Pro de Windows 10. Versiune care in mod normal este mai scumpa decat Windows 10 Home. Pachetul Windows 10 Pro, contine pe langa toate caracteristicile Windows 10 Home, solutii de criptare a datelor, conectare la distanta si alte functionalitati pentru business. In plus, licenta “retail” este cea mai permisiva. Practic este o licenta retail este o licenta completa care nu impune nicio restrictie, fiind de cele mai multe ori la pret dublu fata de licenta OEM.

Asadar, daca aveti nevoie de o licenta completa de Windows 10, gasiti in acest moment pe emag.ro la categoria “Sisteme de Operare”.

How to » Links » Licente foarte ieftine la Windows 10 Professional (Preturi sub 5 Eur)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment