Cele mai ieftine licențe pentru Windows 11 / 10 (Prețuri sub 5 EUR)

Dacă vrei să ai un sistem de operare înregistrat, fără limitări și cu actualizări la zi, acest articol te va ajuta să găsești cele mai ieftine licențe pentru Windows 11 / 10 cu prețuri sub 5 EUR.

Spuneam într-un articol recent, că sunt șanse foarte mari ca în viitorii ani, Microsoft să prefere abonamentele lunare sau anuale pentru licențele sistemelor de operare Windows. Sistemul de operare să poată fi achiziționat pe modelul abonamentului de la Office Microsoft 365.

Update iunie 2023: La magazinele online se găsesc încă licențe foarte ieftine pentru Windows 10, Windows 11, Microsoft Office.

Nu știu cum și de ce, dar este cert că zilele acestea, câțiva retaileri de licențe Windows, au scăzut prețurile enorm de mult. Aproape că licențele sunt date gratis. O licență electronică de Microsoft Windows 10 PRO, Retail, 32/64 bit, All Languages, ajunge până la 22,61 Lei. Adică mai puțin de 5 Euro pentru o licență electronică de Windows 10 Pro sau Windows 11 Pro.

Cele mai ieftine licențe pentru Windows 11 / 10
Cele mai ieftine licențe pentru Windows 11 / 10

Am fost puțin sceptic, dar am zis că la prețul ăsta atât de scăzut, se merită să fac un experiment și să cumpăr o licență de Windows 10 Pro. Totul funcționează normal, codul serial de licență este trimis pe adresa de e-mail în câteva minute sau ore, însoțit de factură fiscală. În același mesaj o să primiți și tutoriale de download Windows 10 Pro și instrucțiunile de activare a licenței. Se recomandă ca activarea să se facă pe o copie “curată” de Windows 10 Pro.

În același timp, în magazinul oficial al Microsoft, licența pentru Windows 10 Pro costă 1.199 lei.

Preturi Licente Windows Microsoft
Preturi Licente Windows Microsoft

Este de menționat că prețurile scăzute sunt numai la varianta Pro de Windows 10. Versiunea care în mod normal este mai scumpă decât Windows 10 Home. Pachetul Windows 10 Pro conține, pe lângă toate caracteristicile Windows 10 Home, soluții de criptare a datelor, conectare la distanță și alte funcționalități pentru business. În plus, licența “retail” este cea mai permisivă. Practic, o licență retail este o licență completă care nu impune nicio restricție, fiind de cele mai multe ori la preț dublu față de licența OEM.

Related:

Așadar, dacă aveți nevoie de o licență completă de Windows 10, găsiți în acest moment pe emag.ro la categoria “Sisteme de Operare”.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Tech News » Cele mai ieftine licențe pentru Windows 11 / 10 (Prețuri sub 5 EUR)
Leave a Comment