Programeaza Hibernarea sau Shutdown-ul computerului cu SmartPower

Uneori este necesar sa lasam computerul deschis peste noapte sau cand plecam de acasa pentru ca acesta sa poata finaliza anumite task-uri. In cazul in care nu doriti sa lasati computerul pornit mai mult decat este necesar (daca nu din alte motive, macar pentru a va asigura o factura mai mica la energia electrica), atunci va recomandam sa folositi SmartPower.

smartpower

SmartPower este o aplicatia gratuita pentru Windows, care le permite utilizatorilor sa programeze inchiderea sau hibernarea computerului in functie de un anumit program sau dupa completarea anumitor task-uri (terminarea unui download, transferul unor fisiere, oprirea unui proces etc). In cazul in care computerul este programat sa hiberneze (sau sa intre in stand by), SmarpPower dispune si de o optiune care permite “trezirea” automata a computerului dupa un anumit interval sau la o ora specificata.

smart-wakeup

Aplicatia are si optiunea sa depisteze activitatea CPU-ului computerului, in functie de aceasta putandu-se configura mentinerea activitatii sistemului sau oprirea acestuia.

smart-cpu

De asemenea, computerul poate fi programat sa ramana deschis atata timp cat se inregistreaza trafic (cum ar fi transferul de date) pe placa de retea, cat timp exista useri activi, cat timp alte dispozitive sunt conectate la acesta sau cat timp un alt program/proces care ruleaza necesita functionarea sistemului.

smart-processes

Download SmartPower.

Nota: Compatibil cu Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8. Pentru functionare, este necesara instalarea .NET Framework 3.5.

STEALTH SETTINGS – Setup computer Shutdown or Hibernate with SmartPower

Programeaza Hibernarea sau Shutdown-ul computerului cu SmartPower

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

1 Comment

Leave a Comment