Windows 10 a fost lansat oficial! Download si Instalare

Pentru cei care s-au inscris in programul de upgrade al Microsoft pentru sistemul de operare Windows 10, avem o veste buna. In cursul zilei de ieri, Microsoft a lansat versiunea finala a Windows 10.
Noul sistem de operare este disponibil la download / update prin intermediul Windows Update, pentru toti cei care s-au inscris in programul de upgrade al Windows. Noul Windows 10 este disponibil atat pentru utilizatorii de Windows 7 cat si pentru cei de Windows 8 sau Windows 8.1.

Cum putem descarca si instala Windows 10

*Acest tutorial este adresat numai celor care si-au “inscris” PC-urile in programul de upgrade Windows al Microsoft. Detalii gasiti aici.

1. Indiferent ca aveti deja instalat Windows 7 sau Windows 8 / 8.1, faceti click pe iconul Windows 10 din coltul din dreapta-jos (systray) si verificati statusul de update al sistemului dvs.

Windows_10_Update_Reserved
2. Click pe “Get Windows 10

get_windows_10_free

3. Acceptati “Termenii si Conditiile” (Nu ca ati avea de ales, daca dort

iti sa faceti upgrade la Windows 10 :-) )

Screenshot 2015-07-29 17.47.05

4. In urmatorul screen faceti click pe butonul “Start the upgrade now“.

start upgrade windows 10

Dupa acest pas va incepe procesul de upgrade. O sa aveti de asteptat un timp pana se va face download si upgrade la noul Windows 10.

In cazul in care faceti upgrade-ul de la Windows 7 la Windows 10 si aveti un user cu parola pe sistemul de operare, dupa finalizarea upgrade-ului puteti inlocui user-ul si parola aferenta cu un cont de outlook.com / msn.com, urmand sa va autentificati fie cu parola acelui cont, fie cu un cu un cod PIN pe care il puteti seta dvs.

Acest upgrade este gratuit, insa tineti cont de faptul ca daca folositi sistemul folosit anterior de dvs. a fost piratat, nu se va putea face activarea licentei pentru Windows 10.

Windows 10 a fost lansat oficial! Download si Instalare

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.