Tastatura gratuita pentru Android: Stock Google Keyboard

Utilizatorilor Android care sunt in cautarea unei tastaturi reliabile si intuitive pentru touch le recomandam sa incerce si tastatura stock, oferita gratuit de Google. Google Keyboard include toate feature-urile necesare pentru o introducere/scriere de text (text input) optima, similare cu cele oferite de alte tastaturi populare (disponibile contra cost in Play Store), cum ar fi Swipe, Smart Keyboard sau Swiftkey. In plus, layout-ul acesteia este unul destul de simplu si decent, cu taste bine definite si culori neutre care nu deranjeaza ochii.

google-keyboerd-for-tablets

Cum foarte multi producatori de dispozitive cu sistem de operare Android (smartphone-uri sau tablete) folosesc tastaturi customizate pentru acestea, multi utilizatori nu beneficiaza in mod default de tastatura stock (aceasta insa este disponibila implicit pe toate dispozitivele Nexus). In cazul in care si dvs va numarati printre acestia si doriti sa va schimbati tastatura (sau cel putin sa aveti optiunea de a folosi alta tastatura pentru anumite aplicatii), puteti descarca gratuit si testa Google Keyboard.

google-keyboard-features

Feature-urile si functionalitatea Google Keyboard sunt similare cu cele disponibile in Android 4.2 (Jelly Bean), ceea ce face ca tastatura sa nu functioneze pe versiuni Android anterioare Ice Cream Sandwich. Dintre cele mai importante feature-uri ale Google Keyboard le enumeram pe urmatoarele:

  • suport pentru tastare vocala (voice typing)
  • dictionar inclus pentru 26 de limbi
  • sugestii pentru urmatorul cuvand si pentru completarea cuvantului curent
  • suport pentru smartphone-uri si tablete
  • Swipe prin intermediul Gesture Typing

google-keyboard-for-android

Google Keyboard este momentan disponibila doar pentru tarile in care se vorbeste limba engleza, insa Google a anuntat ca in curand vor fi incluse mai multe regiuni.

Download Google Keyboard pentru Android (via Google Play).

Nota: In cazul in care aplicatia este incompatibila cu dispozitivul dvs, cu toate ca folositi Android ICS sau versiuni mai recente (cel mai probabil din cauza restrictiilor pentru anumite regiuni), cititi acest articol pentru a afla cum puteti descarca aplicatia .apk din Play Store sau acest articol pentru a afla cum puteti downloada aplicatiile Android restrictionate.

STEALTH SETTINGS – Free Keyboard for Android: Stock Google Keyboard

Tastatura gratuita pentru Android: Stock Google Keyboard

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment