Cum putem afisa Libraries inapoi in panoul de navigatie al File Explorer in Windows 8.1 Preview

Update-ul Windows 8.1 (momentan doar versiunea Preview) vine la pachet cu foarte multe modificari si feature-uri noi, despre care am scris aici, aici si aici. Insa o anumita modificare nu am observat-o pana acum, si anume lipsa folderului Libraries din panoul de navigatie al File Explorer-ului, cel mai probabil pentru ca nici inainte nu acordam prea multa atentie acestui folder.

windows8.1-file-explorer

Desi sunt destui utilizatori Windows care, la fel ca mine, nu folosesc Libraries pentru stocare de fisiere sau documente (si care probabil in versiunile anterioare de Windows foloseau utilitati sau hack-uri pentru dezactivarea acestora din Windows Explorer), sunt destui si cei care sunt dependeti de acest folder, cel mai probabil pentru ca inca de la lansarea Windows Vista, Microsoft a insistat sa il bage pe gat utilizatorilor, Libraries fiind primul lucru afisat cand deschideam Windows Explorer.

Daca va numarati printre cei care vor inapoi folderul Libraries in Windows 8.1 File Explorer, pot activa afisarea acestuia in panoul de navigatie (Navigation Pane) foarte simplu.

Cum afisam Libraries in panoul de navigatie al Windows 8.1 File Explorer?

  • deschideti un File Explorer, apoi dati click-dreapta pe orice portiune goala din panoul de navigatie
  • din meniul afisat selectati optiunea Show libraries

show-librareis

Si gata. Libraries vor fi din nou afisate in File Explorer.

file-explorer-libraries

Nota: In cazul in care doriti sa faceti Libraries sa dispara din nou, utilizati aceeasi pasi descrisi mai sus. De asemenea si daca doriti sa dezactivati/activati afisarea Favorites in File Explorer.

STEALTH SETTINGS – How to display Libraries back in File Explorer navigation pane in Windows 8.1 Preview

Cum putem afisa Libraries inapoi in panoul de navigatie al File Explorer in Windows 8.1 Preview

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment